Network Visualization

PiN - Projektledelse i Netværk

PiN

Formålet med uddannelsen Projektledelse i Netværk er at udvikle erfarne projektledere til reflekterede praktikere, der er i stand til at udvikle deres egne værktøjer og projekt-
ledelsesstil, der passer præcis til konteksten og personlige udgangspunkt.Hvorfor denne efteruddannelse?

Virksomheder og organisationer bliver stadig mere netværksorienterede. Kompleksiteten øges. Der etableres større og strategisk vigtigere projekter på tværs af afdelinger og landegrænser og med flere virksomheder involveret. Der er derfor behov for projektledere med særlige kompetencer, som nu kan erhverves gennem deltagelse i denne ny efteruddannelse.

Indhold og forløb

Efteruddannelsen består af 6 moduler, som gennemføres på 12 måneder sideløbende med fuldtidsarbejde. Konceptet bygger på en vekselvirkning mellem workshop-baserede undervisningsforløb og personlig udvikling af deltagernes egen praksis som projektleder i virksomhederne mellem modulerne.

Udbytte og kompetencer

Målet er at gøre deltagerne i stand til at designe, lede, koordinere og rådgive om projekter i netværk. Da både deltagerne og deres virksomheder skal have et udbytte, vil deltagerne igennem hele forløbet arbejde med personlige udfordringer og konkrete problemstillinger fra deres virksomheder. Det kalder vi dobbelt transformation.

Praktisk oplysninger

Efteruddannelsen koster 60.000 DKK. Den henvender sig til projektledertalenter og til de erfarne projektledere, som har behov for at få opdateret indholdet i værktøjskassen. En uddannelse på mindst bachelorniveau eller tilsvarende samt minimum tre års erhvervserfaring som projektleder er påkrævet for at blive optaget.

Personlig lederudvikling

Personlig udfordringer

Projektledelse i Atkins

Katharina Laungaard
Spørgsmål?
Kontakt venligst
Program Manager
Katharina Laungaard 
katlau@business.dtu.dk
+45 45256114


Spørgsmål?
Kontakt venligst
Independent consultant
Mirjam Godskesen
mirjam@learning.aau.dk
+45 61667239

2017 PiN Kursusplan

Modul 1:
17-19 januar (uge 3)

Modul 2:
27. februar – 1. marts (uge 9)

Modul 3:
25-27 april (uge 17)

Modul 4:
12-14 juni (uge 24)

Modul 5:
28-30 august (uge 35)

Modul 6:
25-27 oktober (uge 43)
– sidste dag med afslutningsmiddag

http://www.business.dtu.dk/PiN
19 OKTOBER 2018