Big Data Holding the Cloud

FAQ

BDBI-logo

Formålet med Big Data Business Innovation programmet er, at gøre organisationer i stand til, at bruge Big Data med henblik på målbar værdiskabelse og udvikling af nye forretningsaktiviteter.Ofte stillede spørgsmål


Kan jeg tilmelde mig til et enkelt modul, uden at deltage I resten af programmet?

Nej, men der er mulighed for, at lave et samarbejde med DTU Business og DTU Compute, om et relateret og specifikt projekt indenfor din organisation. Herunder hører også workshops, hvor der fokuseres på, at skabe indsigt og værdi for dit projekt. Kontakt os for mere information.

Hvordan integreres teori og praksis?

Fleksibilitet og værdiskabelse er nøgleordene for dette program. Mens programmet kører, arbejder alle deltagerne, på deres eget Big Data projekt, som har værdi for netop deres virksomhed. Modeller og teorier er derfor så vidt muligt, tilpasset til deltagernes egen viden, udfordringer og erfaringsniveau. Vi gør det også muligt for virksomheden, at udskifte deltagerne fra modul til modul. Således, at medarbejderne kun deltager på de moduler, som er mest relevant for deres arbejde. På denne måde sikrer vi, at vores undervisning bliver rettet hen, hvor den er mest brugbar og relevant for virksomheden.

Hvor store er holdene?

Et hold vil typisk består af 30-40 deltagere per modul.
Men som nævnt, vil hver virksomhed kunne udskifte deres deltagere, for hvert modul, så vi sikre, at medarbejderne får den undervisning der er mest relevant for dem. 

Foregår undervisningen på dansk eller engelsk?

Al undervisning foregår på engelsk


Spørgsmål?
Kontakt venligst
Program Direktør
Sam Kondo Steffensen
sakost@business.dtu.dk
+45 31197300

Download Brochure


BDBI Quick Facts

Tilmelding:

 • Deadline for tilmelding:
  Sommer 2018

 • Programmets start:
  Efterår 2018
 • Sted: DTU Businiess 
  Bygning 421, indgang C
  Kollegiebakken
  2800 Kgs. Lyngby

 • Kontakt: Program Director Sam Kondo Steffensen
 • Deltagelse som et team:
  Pris for et team på 3 deltagere: 150.000 DKK ekskl. moms
  Tilføjelse af flere deltagere: 35.000 DKK per deltager ekskl. moms

  For at sikre størst mulig værdi for deltagerne, kan virksomheden fleksibelt sammensætte sit team til hvert modul, i forhold til indhold. Dvs. de 3 deltagere kan variere fra gang til gang, men deltagerne skal have tilmeldt sig mindst en uge før hvert modul.
  Prisen inkluderer alle elementer af programmet, rådgivning, plads ved relaterede master classes, samt forplejning i løbet af undervisningstimerne.

 • Deltagelse for 1 person:
  1 person: 50.000 DKK (ekskl. moms)
  Prisen inkluderer undervisning, plads ved relaterede master classes, samt forplejning i forbindelse med undervisningen på DTU Business.

Baggrundshistore:

 • Som en del af Big Data projektet, som blev støttet af Industriens Fond, udviklede DTU Business og DTU Compute i 2016, Big Data Business Academy programmet, med CLEAN, Teknologisk Institut og Alexandra Institutet som partnere. BDBI programmet er således baseret på den værdifulde læring vi fik skabt fra akademiet.
http://www.business.dtu.dk/bdbi/faq
20 JUNI 2018